Call nowWhatsapp

SIGN UP SEBAGAI MARYKAY BC HARI INI & JANA PROFIT INCOME SEHINGGA 40%!

Bila sampai waktu cuti sekolah, mak ayah paling pening. Yerlah anak-anak bila cuti sekolah takkan nak duduk rumah je kan? Kena lah rancang sesuatu. Kalau tak, mati kutu anak-anak di rumah tu. Kak Fa sarankan rancang lah percutian keluarga di Melaka. Apa? Melaka? Apa ada yang menariknya di Melaka tu? Dah biasa sangat la Melaka ni. PercutianĀ keluarga Read more…

Berpantang sendiri lepas bersalin ada cabarannya juga. Wafa sendiri baru sekali pengalaman berpantang sendiri, masa bersalin anak nombor 3. Berpantang sendiri jika dirancang lebih awal, anda mampu menghadapinya dengan lancar. Wafa kongsikan 10 tips persediaan berpantang sendiri yang boleh dipraktikkan. Semoga ia sedikit sebanyak membantu ibu ayah diluar sana untuk merancang tempoh berpantang yang baik dan aman Read more…

Sebaik sahaja lepas bersalin, perkara utama yang perlu di ambil berat ialah penjagaan pemakanan dalam pantang. Resepi makanan dalam pantang bukan lah menu yang biasa-biasa ye. Resepi sebegini diperlukan untuk menyembuhkan luka selepas bersalin. Ramai ibu-ibu lepas bersalin lebih selesa berpantang di rumah ibu sendiri. Ini kerana menu berpantang tu disediakan oleh ibu kandung untuk anaknya yang Read more…

Post ni post throwback cuti sekolah seminggu pada bulan Mac yang lalu. Oleh kerana cuti tahunan suami yang terhad, saya dan anak-anak buat permintaan nak pergi bercuti di tempat yang tak jauh dan tak dekat sangat, just nice boleh balik hari. Cari tempat yang cantik dan sesuai untuk anak-anak makan angin sekejap. Cari punya cari, suami jumpa Read more…

KENALI SAYA

Selamat datang dan Terima Kasih kerana sudi singgah di blog Ummikusuper. Saya Wafa Founder kepada blog ini. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dari rumah, mempunyai 4 cahaya mata dan juga seorang Beauty Consultant Mary Kay

E-BOOK 44 RESEPI PANTANG MELAYU

KATEGORI ARTIKEL

Send this to a friend