10 Produk Best Seller Shaklee yang Ramai Tak Tahu

By | May 12, 2017

Ramai yang tak tahu, banyak produk yang kehabisan stok di Shaklee Malaysia sekarang. Banyak yang habis adalah produk best seller shaklee. Mana tak lakunya, produk kalau dan memang berkesan memang ramai la orang cari, ye tak?

Macam tudung berjenama Duck. Habis sekejap je walaupun harga nya mak aih RM 800 sehelai. Tetap orang beli sebab apa? Sebab Originality dia tu. Orang nak sangat pakai yang branded.

Sama la dengan suplemen shaklee pun. Barang branded, ia jenama suplemen terulung dunia tau. Bukan sekadar keberkesanan produknya sahaja, tapi ia selamat dan terbukti keberkesanan nya dengan lebih dari 125 jurnal antarabangsa dah yang di publish melibatkan produk shaklee (anda boleh rujuk sini). Hebatkan?

Suplemen apa yang masuk senarai top 10 tu? Jom kita tengok satu-satu

No 1. Vivix – satu-satunya produk yang berbentuk cecair di Shaklee. Vivix sangat exclusive dan dipatenkan ini dihasilkan oleh bahan botani yang terunggul iaitu Anggur Mascadine, Lobak Uggu, Polyganum Cuspidatum dan Elderberi Eropah yang kaya dengan Polifenol menjadikan Vivix mempunyai resverator 10 kali ganda daripada resveratrol d pasaran.

No 2. ESP – Protein yang dihasilkan daripada kacang soya non-gmo yang bermutu tinggi. Minuman instant berkhasiat yang digemari ramai

No 3. OmegaGuard – Minyak ikan yang dibuat 3kali penyulingan bagi memastikan bebas dari sebarang merkuri dan bahan merbahaya. Minyak ikan yang kaya dengan omega-3 sesuai untuk kanak-kanak sehingga warga emas

Baca :  Benarkah Suplemen Boleh Merosakkan Organ Hati?

No 4. Vitamin C-SR Plus – mempunyai sistem sustained release yang melepaskan 100mg setiap jam selama 5 jam bagi memastikan penyerapan sempurna dalam badan. Diperbuat daripada ekstrak Jagung yang sangat selamat untuk orang yang ada gastrik

No 5. OsteMatrix – Kalsium Shaklee yang dilengkapi dengan Magnesium dan beberapa mineral menjadi OsteMatrix sangat membantu dalam masalah kekejangan otot, sakit tulang sendi, sembelit dan juga osteoprosis

No 6. Alfalfa Complex – Raja segala Tumbuhan ni hanya diproses di California dengan mengambil daun alfalfa sahaja. Terdapat lebih 300 jenis nutrient dalam Alfalfa Complex. Kalu di Malaysia, dikenali sebagai Kacip Fatimah yg sangat berkhasiat untuk wanita

No 7. Vitamin E – Mengandungi Selenium menjadikan Vit E lebih powerful. Selain untuk kecantikan, Vit E bagus untuk jantung dan kesuburan lelaki

No 8. Vitalea Iron Formula – Merupakan Multivitmin pertama di dunia dan telah berusia lebih 100 tahun. Mengandungi 28 jenis multivitamin dan multimineral untuk melengkapkan keperluan nutrisi badan

No 9. Collagen Powder – Collagen Shaklee dihasilkan daripada sisik Ikan Merah laut dalam yang mempunyai 1000 dalton collagen yang mudah diserap pada kulit kita. Collagen Shaklee bertindak 3 cara iaitu keanjalan, penghidratan dan antioksidan

No 10. Lecithin – dikenali sebagai Pengemulsi lemak semulajadi dan juga penghubung Neurotrasmitter otak kita. Lecithin diekstrak daripada kacang soya organik bukan-GMO dimana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya, 800mg kolin dan 48mg inositol.

Baca :  7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee

Dalam 10 senarai di atas ni yang mana menjadi pilihan pembaca #ummikusuper? Saya percaya anda semua mesti dah pilih shaklee sebagai pilihan suplemen terbaik untuk seisi keluarga kan? Shaklee dengan Landmark Study nya menjadikan ia produk yang selamat, semulajadi dan berkesan

Kepada semua pembaca blog #ummikusuper yang ingin membuat pembelian suplemen, boleh lah menguhubungi saya di;

Untuk pelanggan yang buat pembelian dengan kami, dapatkan FREE CONSULTATION mengenai cara pemakanan yang betul. InsyaaAllah kami akan bantu anda sebaik mungkin untuk manfaat kesihatan yang optimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge