Call nowWhatsapp

JADILAH AHLI SHAKLEE HARI INI & NIKMATI DISKAUN 25%!

Ceria betul botol baru ni. Rasa teringin nak beli untuk anak-anak lepas ni. Kalau siapa belum kenal dengan vitalea kids ni, inilah rupa botol lama yang dulu tu. Walaupun rupa botol dah bertukar tapi perisa dan kualitinya tetaplah sama macam yang dulu jugak, berperisa anggur. Rasanya sedap dari perisa semulajadi. Bukan perasa tiruan. Rasa manis tu anggur Read more…

Promosi Bulan Ogos ini sangat jimat dan menguntungkan! Jomlah korang semua rebut peluang ini dan kongsikan best offer ni bersama orang tersayang. Ada tiga Promosi Utama bulan ini iaitu :- 1. Beli 6 botol Vivix, dapat Free 1 botol lagi. Untung RM470 Atau beli 2 botol Vivix, dapat diskaun 5%. Untung RM47 2. Beli 1 produk Shaklee Read more…

Assalamualaikum dan hi. Kak Fa nak beritahu ni, kotak kolagen shaklee dah berwajah baru sekarang ni. Kotak baru, formulasinya pun dah di tambah baik dengan ramuan baru yang ditambahi dengan vitamin c dan vitamin b untuk menyokong kulit yang lebih tegang untuk tampil lebih muda dan kekal jelita. Ramai yang tak tahu, tekanan, pendedahan kepada cahaya matahari dan Read more…

Sebelum ni, bila orang sembang pasal detox, saya pun jarang nak ambil kisah. Sebab saya rasa dah cukup sihat. Mana taknya, selagi belum berada di atas katil hospital nak kisah apa kan? Mari kita sama-sama ambil tahu apa tu detox sebenarnya. Apakah itu Detox ? Detox ialah suatu proses pembuangan toksin daripada badan melalui organ organ detox Read more…

Assalamualaikum dan hi semua, Korang, KakFa nak tanya ni. Dalam ramai-ramai pembaca blog kak Fa ni, ada tak yang minat nak buat bisnes tapi tak tahu lagi bisnes apa yang korang nak ceburi. Sekarang dah tahun 2019 tau, kita tak boleh nak tunggu dan lihat sahaja orang tambah pendapatan. Kita pun kena lah buat sesuatu. Maklum lah Read more…

Assalamualaikum semua. Terima kasih sebab tak jemu-jemu singgah baca blog kak Fa. Kali ni nak share dengan korang pasal satu bisnes yang boleh buat duit segera. Bab duit ni siapa tak nak kan. Jangan salah faham ok, memang duit ni penting lah juga kan? tak ada duit pening kepala dibuatnya. Zaman sekarang komitmen dah banyak walaupun bujang Read more…

Pernah tak anda terfikir untuk nak buat part time job? Maklumlah zaman sekarang ni, kita dah tak boleh nak bergantung pada satu sumber pendapatan je. Nak kena cari juga part time job yang boleh tambah duit bulan-bulan. Ni, kak Fa nak share sikit. Kita tak akan tak ada duit kalau kita rajin. Setuju? Ada macam-macam cara sebenarnya yang Read more…

Hadirmu wanita mengimbangi pelbagai peranan yang ada dalam hidup kita. Sebagai anak perempuan, kakak, ibu, isteri, sahabat, rakan bisnes, pengantara, pengurus dan senarainya yang tidak berpenghujung menjadikan ramai wanita zaman sekarang sukar untuk menjaga keseimbangan kesihatan dalam hidupnya. Hargai dan sayangi wanita dalam hidup kita dengan memberikan mereka nutrisi terbaik agar mereka tampil hebat diluar dan dalam. Read more…

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Lain sikit perkongsian KakFa kali ni. KakFa nak coretkan juga disini sebagai peringatan kita bersama dan untuk diri sendiri juga (lebih-lebih lagi). Setiap hari yang datang adalah hari yang berharga. Jangan biarkan ia berlalu tanpa kita membaca Al-Quran walau 1 ayat. KENAPA PERLU BACA AL-QURAN ? Ada banyak sebab kenapa anda perlu Read more…

Alhamdulillah selesai program Coach The Coaches #JomDetox anjuran GLC Family. Detox.Educate.Transform adalah tagline kami. Jadi coach detoks ni bukan saja untuk bantu orang sihat, tapi ada ilmu yang kami kena gali. Ia penting untuk pastikan kami menjadi coach yang berkaliber dan bagi kesan yang proven pada team detoks kami. Kak Fa sendiri ada impian besar untuk pastikan setiap peserta Read more…

KENALI SAYA

Selamat datang dan Terima Kasih kerana sudi singgah di blog Ummikusuper. Saya Wafa Founder kepada blog ini. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dari rumah, mempunyai 4 cahaya mata dan juga seorang Pengedar Shaklee Aktif sejak 2013

SAYA COACH DETOX ANDA

E-BOOK 44 RESEPI PANTANG MELAYU

KATEGORI ARTIKEL

Send this to a friend