Author Archives: Ummiku Super

Apa yang best join #TeamJutawan

By | September 21, 2019

Assalamualaikum wbt & Hi semua! Dalam entry kali ni kakFA nak cerita tentang group bisnes shaklee yang kakFA join sekarang. Dalam bisnes ni kakFA bernaung di bawah #TeamJutawan dibawah Master Laila Mukhtar. Master Laila pernah dinobatkan sebagai Presidential Master  Shaklee Malaysia sebanyak dua kali. Nak tahu siapa orangnya? jom tonton video bawah ni: Bila anda… Read More »

Peluang dan Kelebihan 3C dalam Bisnes Shaklee yang Ramai Tak Tahu

By | September 18, 2019

Assalamualaikum wbt dan hi semua! Siapa antara pembaca blog kak FA ni yang gaji sekarang alhamdulillah stabil, tiada masalah tak cukup duit bulan-bulan, tapi ada cita-cita nak penuhkan simpanan dari 4,5,6, ke 7 angka? Maklumlah kos hidup zaman sekarang bukan lagi macam dulu. Gaji besar pun belum tentu dapat simpan duit. Ini fakta sahih tau, kajian… Read More »

Rahsia Kurus Cara Detox

By | April 11, 2019

Sebelum ni, bila orang sembang pasal detox, saya pun jarang nak ambil kisah. Sebab saya rasa dah cukup sihat. Mana taknya, selagi belum berada di atas katil hospital nak kisah apa kan? Mari kita sama-sama ambil tahu apa tu detox sebenarnya. Apakah itu Detox ? Detox ialah suatu proses pembuangan toksin daripada badan melalui organ… Read More »

Promosi Shaklee Mac 2019 Istimewa buat Wanita

By | March 6, 2019

Hadirmu wanita mengimbangi pelbagai peranan yang ada dalam hidup kita. Sebagai anak perempuan, kakak, ibu, isteri, sahabat, rakan bisnes, pengantara, pengurus dan senarainya yang tidak berpenghujung menjadikan ramai wanita zaman sekarang sukar untuk menjaga keseimbangan kesihatan dalam hidupnya. Hargai dan sayangi wanita dalam hidup kita dengan memberikan mereka nutrisi terbaik agar mereka tampil hebat diluar… Read More »

Kenapa perlu baca Al-Quran?

By | March 1, 2019

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Lain sikit perkongsian KakFa kali ni. KakFa nak coretkan juga disini sebagai peringatan kita bersama dan untuk diri sendiri juga (lebih-lebih lagi). Setiap hari yang datang adalah hari yang berharga. Jangan biarkan ia berlalu tanpa kita membaca Al-Quran walau 1 ayat. KENAPA PERLU BACA AL-QURAN ? Ada banyak sebab kenapa… Read More »