Jom Belajar Buka Bisnes SPA dari Rumah dengan TWB

By | August 28, 2018

Dalam posting kali ni Kak Fa nak kenalkan satu projek baru yang istimewa buat semua pembaca blog Kak Fa, terutamanya golongan wanita. Kak Fa nak cerita pasal bisnes spa. Baca macam grand dan mahal je kan nak buka bisnes spa tu, tapi bisnes spa yang Kak Fa nak cerita kat sini, grand juga dan sangat eksklusif tau. Jom kita berkenalan dengan bisnes spa TWB ni.

Apa itu TWB

TWB atau The Walking Beauty adalah satu projek khas untuk wanita yang sukakan kecantikan dan berminat untuk menceburkan diri dalam bisnes kecantikan. Ia bukan sahaja fokus kepada kecantikan semata-mata tapi TWB bertujuan untuk membantu semua wanita di luar sana yang berminat untuk belajar cara memulakan bisnes Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dengan modal yang kecil.

Siapa yang Boleh Join TWB ni?

TWB ini sangat istimewa dan ia eksklusif untuk semua wanita yang:

a) Seorang surimah, nak jana pendapatan dari rumah.
b) Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah pendapatan secara part time.
c) Seorang graduan yang masih menganggur.
d) Masih belajar di kolej dan universiti dan nak cari duit poket tambahan secara part time.
e) Berminat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal yang besar untuk buka kedai.
f) Ada impian untuk membuka pusat SPA jenama sendiri.
g) Merupakan seorang pengusaha pusat SPA dan sedang mengalami masalah kekurangan pelanggan dan terpaksa menanggung kos operasi kedai yang tinggi

Jika anda termasuk dalam ciri-ciri golongan di atas, anda lah calon beautician TWB yang kami kehendaki!

7 Kelebihan Kursus SPA TWB 

1. Dapat Bina Spa Jenama Sendiri!

Dalam TWB, kami sediakan modul langkah demi langkah untuk anda memulakan bisnes Mobile SPA dengan jenama anda sendiri dan bagaimana nak majukan bisnes anda.

Baca :  Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan

2. Dapat buka Spa Tanpa Kedai dengan Modal Rendah 

Tahukah anda, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu perlu ada modal yang beratus ribu? Itu baru masa nak memulakan bisnes dengan setup kedai. Bila dah siap, kena fikirkan soal kos operasi setiap bulan pula. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab tulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah pelanggan) dengan kos yang sangat minimum. Tanpa perlu buat PINJAMAN BANK!

Selepas training, anda akan terus dapat semua ilmu,peralatan spa dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB dari rumah je.

3. Practical Training secara Hands-On!

Kebanyakan kursus SPA dibuat hanya menunjukkan demo melalui video dan diajar secara beramai-ramai. Ada juga yang mengambil masa berhari-hari untuk melengkapkan kursus.

Berbeza dengan TWB. Terdapat 6 jenis kursus SPA ditawarkan dan kesemuanya diajar secara one-to-one dan dilaksanakan secara hands-on bersama Certified TWB Trainer yang terlatih. Dengan cara macam ni, lagi senang nak faham. Kursusnya pun hanya mengambil masa 1 hari sahaja, itu pun 2-3 jam. Walaupun hanya 1 hari training, terbukti ramai beautician TWB boleh terus buat bisnes SPA selepas tamat training dan boleh buat duit setiap hari dengan ilmu yang diberi.

4. Anda Boleh Memilih Lokasi Training Anda

Dalam TWB kita ada ramai Certified TWB Trainer serata Malaysia. Termasuk yang berada di luar negara seperti Australia, Dubai, dan Jordan. Jadi, tiada masalah untuk anda join kursus SPA TWB ini. Hanya beritahu kami lokasi anda, kami semak Certified TWB Trainer yang paling hampir.

Baca :  Part Time Job dengan Mobile Spa

5. Produk SPA yang ada dalam TWB dijamin Selamat dan bertaraf Antarabangsa

Ramai pengguna takut nak berspa kerana risau dengan produk yang digunakan keatas kulit mereka. Boleh jadi ia adalah produk sampah, timbang kilo dan tiada kelulusan KKM. Dalam TWB, kami menggunakan produk YOUTH dari Shaklee. Produk Youth telah dicipta oleh saintis dengan 8 tahun kajian dan ia dijamin selamat dan 100% berkesan

6. Adanya Bimbingan Berterusan dari Mentor dan Kumpulan Sokongan

Selepas menjalani kursus SPA di TWB, anda akan dibimbing oleh mentor yang dah terbukti berjaya melalui kumpulan sokongan samada secara (online atau offline). Sehingga artikel ini ditulis, terdapat 335 ahli yang dah sertai nya dan kesemua mereka saling bersemangat untuk bantu antara satu sama lain

7. Bimbingan Peluang Kerjaya Bersama TWB

Selain menawarkan kursus servis SPA kepada pelanggan, TWB juga akan membimbing anda untuk membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara sehingga anda berjaya jana income sehingga 4-5 angka sebulan. Ada diantara Beautician TWB yang dah buktikannya.

8. Berpeluang Jana Duit dari 6 Penjuru!

  

  

Di TWB, kami menawarkan sumber duit dari 6 penjuru! Ada dikalangan Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA, tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?. Ini kerana duit servis SPA hanyalah salah satu dari 6 penjuru tu. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain. Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain kan?!

Apa yang anda dapat dengan pakej ini?

Anda akan belajar 5 KURSUS ASAS & 1 KURSUS ADVANCE dalam masa 1 HARI SAHAJA!
✅ 1) Facial Relaxing Treatment
✅ 2) Body Scrub
✅ 3) Herba Sauna
✅ 4) Mandi Aura
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : Bagaimana nak memulakan Home & Mobile SPA hanya dari rumah

Baca :  TWB The Glamorous Mobile Spa

Menarik kan?, kalau nak ikutkan jumlah kos sebenar untuk ilmu & kesemua kemahiran di atas berharga lebih dari RM5000 tau.

 

Selain kursus di atas, anda juga AKAN DAPAT semua item ini:-

👍1) Sijil Penyertaan TWB
👍2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)
👍3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
👍4) Beg SPA yang comel
👍5) Steamer
👍6) Ion Massage
👍7) Trial Kit Spa
👍8) Panduan Training Lengkap
👍9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
👍10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat membantu
👍11) Pelan Pembangunan Kerjaya dalam Industri Spa
👍12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.

Ada diantara beautician yang dapat balik modal hanya dalam masa 1-2 bulan je tau, jadi jangan takut.

 

Sebenarnya saya ada berita baik dan buruk untuk anda!!

Berita baiknya, kami ada buat preview secara percuma tentang komuniti TWB ni. Nak dapatkan tarikh terbaru preview percuma ini, anda boleh wasap saya segera di no 012-9703994 atau klik dibawah jika anda pakai Mobile Phone.

Image result for contact now

Berita buruk pula, tempat sangat-sangat lah TERHAD. Kami tak buka slot ini untuk ramai orang. Habis slot kami terus tutup. Siapa cepat dia dapat. So bertindak lah segera jangan berlengah lagi!!

2 thoughts on “Jom Belajar Buka Bisnes SPA dari Rumah dengan TWB

  1. Pingback: Tips Percuma Bagaimana Anda Boleh Diy Buat Home Mobile Spa Dari Rumah Sambil Menambah Pendapatan - Ummiku Super

  2. Pingback: Part Time Job dengan Mobile Spa - Ummiku Super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge