Bestnya Promosi Mei 2017 dari Shaklee

By | May 3, 2017

Bestnya promosi shaklee untuk bulan ni. Setiap bulan ada je surprise yang shaklee tawarkan untuk semua ahli sedia ada dan bakal ahli yang baru yang nak mendaftar sebagai ahli shaklee.  Apa tawaran menarik yang shaklee tawarkan tu? Jom kita tengok 🙂

Tawaran menarik untuk ahli Baru

Set Lunch Box Rubbermaid dengan Belian 100uv

Set Lunch box Rubbermaid ni hanya untuk bakal ahli baru je. Kami yang dah sedia ahli ni memang tak dapat set ni tau. Macam mana nak dapatkan bekas lunch box ni? Hanya daftar sebagai ahli dan buat belian mana-mana suplemen (Purchase with Purchase-PWP) dengan jumlah 100uv (lebih kurang RM 350 ke atas) anda dah layak untuk dapatkan set ni dengan harga RM 16.96 sahaja.

Sebelum tu, mesti anda nak tahu apa kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee kan?. Bila dah mendaftar sebagai ahli shaklee, anda layak

  1. Mendapat harga ahli (minima 15% daripada harga runcit)
  2. Anda akan dapat menikmati potongan harga setiap kali Shaklee membuat promosi
  3. Sekiranya cukup syarat minimum belian suplemen setiap bulan, anda layak mendapat cash back

Walaupun anda mendaftar sebagai ahli dan beli suplemen untuk makan sendiri dan tak nak berbisnes, anda layak mendapat 3 manfaat ini.

Tawaran menarik untuk Ahli Sedia Ada

1) Salad To-Go Container

Ok, yang ni special untuk anda yang plan nak detox dengan set detox shaklee. Dengan setiap belian set detox, anda layak untuk dapatkan set container ni dengan hanya RM 19.93 sahaja. Dengan ada nya bekas ini, jadi mudah la untuk anda plan nak bawa bekal apa untuk detox bila ditempat kerja nanti.

Baca :  Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

2) Blend Express

Ok, yang ni paling best. Blender Shaklee yang SUPER EXCLUSIVE. Ni bukan sebarang blender tau. Blender ni istimewa sangat sebab dia multipurpose. Nak blend buah boleh. Nak blend ice pun boleh. Ia didatangkan dengan 2 shaker free lagi. Sangatlah cantik rupa dia. Dengan setiap belian minimum 250uv anda layak untuk membeli blender ni dengan harga RM 149.90 sahaja tau. Kena cepat-cepat grab promosi ni, sebab unitnya terhad.

Bestkan offer shaklee bulan ni? Jom, tunggu apa lagi 🙂 Mari dapatkan suplemen shaklee dengan saya. Jangan malu untuk bertanya. Saya sedia memberikan khidmat bantuan dan nasihat yang terbaik tentang suplemen shaklee

COD: Bangi- Kajang- UKM Bangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge