Bestnya Program Shaklee Academy!

By | January 15, 2018

Rasa teruja pula tengok mentor merangkap super upline saya dalam bisnes Shaklee menghadiri Program Shaklee Academy yang dianjurkan oleh Shaklee Malaysia. Mana taknya, program tu sarat dengan ilmu! Tengok ke gayanya tu macam ala-ala dah pergi persidangan berprestij tau. Jelesnya saya! Satu hari nanti saya pun mesti dapat peluang hadirkan diri ke program seumpama ni.

Bagusnya  shaklee ni. Dia ada sistem hebat untuk semua ahlinya. Ada ‘added value’ bagi mereka yang betul-betul berbisnes dengan shaklee. Mereka buat kita semua faham sistem yang ada dalam shaklee. Bagi yang mendaftar dan nak berbisnes dengan shaklee, kita diajar tentang pengetahuan sesuatu produk. Fahami produk untuk kita kongsikan info yang betul, bukan main terjah pukul rata dengan testimoni semata-mata. Shaklee mendidik pengedarnya untuk berharmoni dengan alam ciptaan Tuhan ini dan mengambil manfaat darinya dengan sebaik mungkin. Eh, dah macam saintis lah pulak ye tak?

Modul yang disediakan sepanjang program Shaklee Academy

Antara modul yang disediakan sepanjang program Shaklee Academy

Terdapat lapan buah modul dalam tiga bahasa (bahasa Melayu, bahasa Inggeris, dan bahasa Mandarin)  disediakan untuk peserta yang hadir. Sesuai untuk semua kaum, boleh baca dan faham apa isi pembentangan sepanjang seminar tersebut.

Pendrive pun diberi untuk setiap peserta yang hadir. Di dalamnya ada softcopy untuk semua maklumat yang ada, bagi memudahkan proses perkongsian dan pengajaran untuk team di masa akan datang. Isi kandungan modul yang berwarna-warni dengan tulisan besar-besar memang menarik minat peserta untuk baca. Segala bahan dalam bentuk online dan offline termasuk item di youtube termasuklah resepi ESP pun shaklee ada disediakan untuk semua peserta yang hadir.

Baca :  Harga Baru Shaklee Selepas SST

Semua peserta yang hadir akan dapat sijil penghargaan atas nama sendiri.

Semua peserta yang hadir akan dapat sijil penghargaan atas nama sendiri

Mentor terbaik yang ada dalam shaklee bisnes yang saya sertai

Mentor terbaik yang ada dalam shaklee bisnes yang saya ceburi

Sepanjang program ini, peserta bukan saja dapat tambah ilmu, tapi dapat bergaul dan bina networking dengan orang yang berjaya dalam Shaklee. Program Shaklee Academy ini layak untuk Coordinator ke atas. Doakan saya pula dapat ke program ni dan rank up ke Coordinator cepat-cepat ye!

Anda pun ada rasa nak menyertai shaklee bisnes seperti saya? Jangan segan silu untuk hubungi wafa. Wafa sedia kongsikan pengalaman dan kelebihan bisnes shaklee ini. Mana tahu bisnes ini adalah bisnes yang membawa anda ke puncak kejayaan seperti kami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge