Bisnes Mobile Spa TWB

By | August 8, 2018

Bisnes mobile Spa TWB atau nama lainnya ‘The Walking Beauty’ ialah bisnes SPA BERGERAK TANPA KEDAI yang direka khas untuk membantu para wanita untuk yang masih mencari perniagaan yang Mudah, Simple dan Fun, tetapi dalam pada masa yang sama mampu memberikan pulangan yang sungguh luarbiasa 3 hingga 5 angka sebulan. Di dalam TWB, para peserta diajar bagaimana untuk memiliki Spa atas jenama sendiri dengan permulaan modal yang rendah walaupun anda tiada asas atau pengalaman langsung dalam bidang ini.

Apa yang Istimewanya Bisnes Mobile Spa TWB?

1. Latihan diberi secara hands-on (praktikal)

Jika anda  anda pernah pergi kursus SPA, kebanyakan modul kursus yang ditawarkan hanya melihat demo yang dilakukan. Berbeza dengan TWB, kami menawarkan kursus secara hands-on yang mana para para peserta diajak untuk untuk membuat latihan berulang-ulang kali sehingga anda pandai dan mahir.  Walaupun training yang kami sediakan ini mungkin tidak mengambil masa yang lama (sehari sahaja dan 2 – 3 jam), tetapi kami jamin anda akan menjadi jadi mahir dan pakar. Anda juga akan diajar untuk pandai menyediakan pakej rawatan kecantikan dan kesihatan luaran serta dalaman yang pelanggan suka.

Bisnes Mobile Spa TWB

2. Ia bisnes lubuk duit segera (instant cash) dari 5 penjuru

Bisnes home and mobile spa sedang mendapat permintaan yang tinggi sekarang. Ia boleh dijalankan di mana-mana sahaja walaupun anda sedang pergi bercuti. Ia juga boleh dibuat secara sambilan pada hujung minggu. Sesuai sangatlah buat wanita yang sudah mempunyai anak dan keluarga. Lagipun, bisnes ini tiada risiko untuk rugi kerana modalnya sangatlah kecil. Anda juga tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan SPA. Anda boleh lihat sendiri bagaimana beautician TWB jana instant cash di bawah:

Balik kampung pun boleh buat duit

Jana duit setiap hari dengan TWB

Hanya luangkan masa 2-3 jam sehari saja boleh buat duit. Best kan?

Ada  dikalangan Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA pada customer pun, tapi masih boleh jana instant cash dengan bisnes Mobile SPA TWB ni. Ha, macam mana nak buat tu?
Inilah rahsia yang ada dalam bisnes mobile TWB. menawarkan sumber PENDAPATAN DARI 5 PENJURU! 

Baca :  Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Duit hasil servis SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 4 lagi penjuru yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain. Ini jaminan kami dan anda pasti terkejut! Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician dalam TWB.

Ok, nanti Kak Fa sambung menulis lagi pasal bisnes Mobile Spa TWB ni ye

Kalau tak sabar dan nak tahu sangat dah, jom register sebagai TWB Beautician sekarang 😀 klik SINI atau boleh hubungi Kak Fa seperti nomber yang tertera:

Ok, Bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge