Category Archives: Daftar Ahli

Bestnya Program Shaklee Academy!

By | January 15, 2018

Rasa teruja pula tengok mentor merangkap super upline saya dalam bisnes Shaklee menghadiri Program Shaklee Academy yang dianjurkan oleh Shaklee Malaysia. Mana taknya, program tu sarat dengan ilmu! Tengok ke gayanya tu macam ala-ala dah pergi persidangan berprestij tau. Jelesnya saya! Satu hari nanti saya pun mesti dapat peluang hadirkan diri ke program seumpama ni.… Read More »

5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Menjadi Pilihan Saya

By | July 25, 2017

Saya bermula dengan shaklee pada Disember tahun 2013. Masa tu, saya hanya mendaftar sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri sahaja. Belum ada rasa nak buat bisnes shaklee lagi. Bila dah mula makan dan merasai sendiri impak positif yang saya alami selepas mengambil shaklee sebagai suplemen harian saya; saya mula berkongsi cerita pula dengan kawan-kawan tentang apa… Read More »

Rahsia Beli Suplemen Shaklee dengan Harga Murah

By | May 16, 2017

Assalamualaikum dan Hai kepada semua pembaca blog ummikusuper. Saya doakan pembaca semua sihat, ceria dan bahagia bersama keluarga dan orang tersayang. Alhamdulillah, sejak blog ini wujud, rasa bersemangat pula ingin berkongsi cerita di sini. Baru-baru ini saya mendapat banyak mesej dari whats app dan PM di facebook dari prospek yang berminat nak guna dan merasai… Read More »