Category Archives: Kecantikan

3 Tip Mudah Kembali Kurus Lepas Raya

By | July 13, 2017

Raya memang sebulan tapi jangan berdamai dengan lemak-lemak dalam juadah hari raya yang boleh mengakibatkan badan kita naik berkilo-kilo lepas raya ni :D. Bila makan memang sedap sampai tak boleh nak tolak. Itu yang bila makan kena beringat takut berat badan kita naik. Badan ni bila naik senang je, nak turun tu sampai kena bercinta… Read More »

Rahsia Awet Muda Ayu Raudah

By | January 8, 2017

Siapa tahu drama yang tengah hot di kaca tv sekarang, kat tv9? Hehe. Siapa pandai teka memang betul-betul peminat tegar drama melayu tak pun minat dengan artis tu kan Actually saya tak la melayan sangat citer drama, tapi bila kita punya feveret artis yang kita suka tu berlakon for sure la nak tengok kan? kan?… Read More »