Category Archives: Produk Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2019 Istimewa buat Wanita

By | March 4, 2019

Hadirmu wanita mengimbangi pelbagai peranan yang ada dalam hidup kita. Sebagai anak perempuan, kakak, ibu, isteri, sahabat, rakan bisnes, pengantara, pengurus dan senarainya yang tidak berpenghujung menjadikan ramai wanita zaman sekarang sukar untuk menjaga keseimbangan kesihatan dalam hidupnya. Hargai dan sayangi wanita dalam hidup kita dengan memberikan mereka nutrisi terbaik agar mereka tampil hebat diluar… Read More »

8 Manfaat ESP untuk Kesihatan yang Ramai Tak Tahu

By | January 31, 2019

ESP atau nama lain nya Energyzing Soy Protein ialah serbuk protein dari kacang soya keluaran shaklee. Ia diperbuat dari sumber kacang soya terbaik yang non-GMO. Selain dari memberikan sumber tenaga segera agar kita nampak lebih bertenaga dan kelihatan lebih muda, ia juga mengandungi banyak manfaat untuk kesihatan, antaranya: 1) Menguatkan Rahim dan Mengelakkan Keguguran di… Read More »

Percuma Youth Radiance C & E Bulan Ini

By | December 8, 2018

Betul ke Orang Malaysia suka benda-benda percuma ni? Ada orang buat kajian cakap memang orang kita kebanyakannya suka sangat la benda-benda percuma ni. Bukan awak je, Kak Fa pun suka! Bulan ni ada offer best dari shaklee. Korang boleh dapatkan Youth Radiance C & E secara percuma dengan setiap pembelian Renew and Maintain Set Youth… Read More »

Benarkah Suplemen Boleh Merosakkan Organ Hati?

By | September 24, 2018

Pemakanan tambahan atau suplemen berdasarkan definasi oleh FDA adalah produk yang dibuat untuk di ambil melalui mulut yang mengandungi zat makanan surih (dietary ingredient, micronutrient) dengan tujuan untuk menambah nilai nutrisi (nutritional value) kepada pemakanan asas. ‘Zat makanan’ didalam suplemen mungkin satu atau kombinasi lebih daripada satu bahan seperti vitamin, mineral, asid lemak, asid amino,… Read More »

Krim Organik Herbal Blend yang Mesra Bayi

By | July 2, 2018

Saya nak kongsikan pengalaman saya menggunakan krim herbal blend ni semasa berpantang anak keempat April yang lalu. Anak-anak sebelum ni kulit cantik je tapi adik baby yang baru lahir ni cepat betul naik ruamnya. Bila cuaca panas, ruam jadi cepat naik; habis kulit jadi tompok-tompok merah di pipi dan celah-celah lipatan peha dan tangan. Saya… Read More »

Mencari Kolagen Terbaik dan Berkesan? Rebut peluang promosi bulan ini

By | February 5, 2018

Bestnya promosi shaklee bulan ni. Kolagen terbaik yang ramai orang dah sedia maklum tu tengah ada promosi la. Promosi kolagen ni jarang-jarang shaklee buat tau. Bila ada je memang orang serbu!. Bulan ni ada promosi beli 4 kotak Collagen Powder dan 1 Vitamin C, nikmati diskaun 10% Ada apa dengan kolagen terbaik ini? Kolagen jenama… Read More »

Vitalea Kids Si Multivitamin untuk Kanak-kanak

By | January 26, 2018

Malam tadi lepas habis kelas mengaji, saya sempat bersembang dengan seorang ibu muda yang dalam dilema kerana anaknya makan memilih. Anaknya hanya mahu makan makanan yang dia suka sahaja dan tak mahu makan nasi. Keropok dan biskut lebih disukai berbanding makanan berat seperti nasi atau roti. Ramai kan ibu ayah yang hadapi situasi begini? Persoalannya… Read More »