Category Archives: Produk Shaklee

Mencari Kolagen Terbaik dan Berkesan? Rebut peluang promosi bulan ini

By | February 5, 2018

Bestnya promosi shaklee bulan ni. Kolagen terbaik yang ramai orang dah sedia maklum tu tengah ada promosi la. Promosi kolagen ni jarang-jarang shaklee buat tau. Bila ada je memang orang serbu!. Bulan ni ada promosi beli 4 kotak Collagen Powder dan 1 Vitamin C, nikmati diskaun 10% Ada apa dengan kolagen terbaik ini? Kolagen jenama… Read More »

Vitalea Kids Si Multivitamin untuk Kanak-kanak

By | January 26, 2018

Malam tadi lepas habis kelas mengaji, saya sempat bersembang dengan seorang ibu muda yang dalam dilema kerana anaknya makan memilih. Anaknya hanya mahu makan makanan yang dia suka sahaja dan tak mahu makan nasi. Keropok dan biskut lebih disukai berbanding makanan berat seperti nasi atau roti. Ramai kan ibu ayah yang hadapi situasi begini? Persoalannya… Read More »

Minyak Ikan Terbaik untuk Jantung

By | January 13, 2018

Minyak Ikan atau nama lainnya asid lemak Omega-3 adalah ‘minyak sihat’ yang sangat baik untuk kesihatan jantung. Omega-3 tergolong dalam kumpulan asid lemak tak tepu yang penting. Ia terbahagi kepada tiga jenis asid lemak utama iaitu Eicosa Pentanoic Acid (EPA), Docosa Hexanoic Acid (DHA) dan Alpha Linolenic Acid (ALA). Asid lemak Omega-3 ini dikatakan bersifat anti… Read More »

Coq-Trol Plus produk terbaru dari Shaklee

By | January 11, 2018

Bersempena dengan tahun baru 2018, Shaklee telah memperkenalkan satu produk baru yang di beri nama CoQ-Trol Plus. CoQ-Trol Plus ialah produk yang telah ditambah baik formulasinya dari produk shaklee yang terdahulu iaitu CoQ-Health Plus. Bahan utama yang terdapat dalam CoQ-Trol terdiri dari campuran 100mg Coenzyme Q10 (CoQ10), Resveratrol dan Tokoferol dan dikatakan dapat memberikan fungsi… Read More »

Bestnya bulan ni ada promosi Omega Guard

By | January 5, 2018

Kebetulan hujung bulan lepas, stok omega di rumah saya dah habis. Tiada lagi stok di rak kedai vitamin saya di rumah. Terfikir juga nak beli tambah stok kedai dan stok makan sendiri. Tergerak hati pula,  nantilah dulu. Tup-tup, bulan ni Shaklee buat promosi beli 3 botol Omega Guard dapat diskuan 5%. Hooray! Ada apa dengan… Read More »

6 sebab kenapa perlu memilih minyak ikan jenama Shaklee

By | August 8, 2017

Memandangkan bulan ni ada promosi Omega Guard di Shaklee, posting kali ni saya nak terangkan berkenaan kelebihan minyak ikan shaklee berbanding jenama lain. Ada beza ye jenama shaklee dengan jenama lain? Apa yang beza tu? Mahal ke murah ye? Ok, kita ketepikan dulu soal harga. Saya senaraikan 6 sebab kenapa perlu pilih jenama shaklee ni? Penting… Read More »

5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Menjadi Pilihan Saya

By | July 25, 2017

Saya bermula dengan shaklee pada Disember tahun 2013. Masa tu, saya hanya mendaftar sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri sahaja. Belum ada rasa nak buat bisnes shaklee lagi. Bila dah mula makan dan merasai sendiri impak positif yang saya alami selepas mengambil shaklee sebagai suplemen harian saya; saya mula berkongsi cerita pula dengan kawan-kawan tentang apa… Read More »

Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

By | July 2, 2017

Wah-wah, biar betul? Tak sangka beli vivix bulan ni dapat cooler bag. Kepada peminat vivix shaklee di luar sana, anda boleh dapatkan cooler bag  vivix beserta sudunya yang cun melecun ni dengan setiap pembelian 2 botol vivix. Bila dah ada beg macam ni senang la nak bawa vivix bila travel balik kampung kan? Vivix kita tu… Read More »

7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee

By | May 23, 2017

Ada apa dengan vivix shaklee ni, sehingga ramai orang menyebut-nyebut namanya? Saya bila sebut pasal vivix, saya dah terbayang produknya yang eksklusif tu. Bukan sahaja eksklusif, tapi keberkesanan vivix itu sendiri yang telah membantu ramai orang yang memerlukannya 1. Apa itu vivix? Vivix ialah minuman campuran botani terdiri dari Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) , Anggur Muscadine,… Read More »