Category Archives: Produk Shaklee

7 vitamin penting semasa hamil dan berpantang

By | August 12, 2017

Tempoh kehamilan sangat mencabar bagi seorang ibu. Ibu yang sedang hamil akan mengalami pelbagai perubahan pada tubuh badannya, bukan sahaja fizikal yang berubah, malah emosi juga akan turut berubah. Sebagai persediaan dalam melalui fasa ini, bekalkan si ibu dengan nutrisi yang lengkap. Ia bukan sahaja baik untuk ibu tetapi baik juga untuk perkembangan bayi dalam… Read More »

6 sebab kenapa perlu memilih minyak ikan jenama Shaklee

By | August 8, 2017

Memandangkan bulan ni ada promosi Omega Guard di Shaklee, posting kali ni saya nak terangkan berkenaan kelebihan minyak ikan shaklee berbanding jenama lain. Ada beza ye jenama shaklee dengan jenama lain? Apa yang beza tu? Mahal ke murah ye? Ok, kita ketepikan dulu soal harga. Saya senaraikan 6 sebab kenapa perlu pilih jenama shaklee ni? Penting… Read More »

5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Menjadi Pilihan Saya

By | July 25, 2017

Saya bermula dengan shaklee pada Disember tahun 2013. Masa tu, saya hanya mendaftar sebagai ahli shaklee untuk makan sendiri sahaja. Belum ada rasa nak buat bisnes shaklee lagi. Bila dah mula makan dan merasai sendiri impak positif yang saya alami selepas mengambil shaklee sebagai suplemen harian saya; saya mula berkongsi cerita pula dengan kawan-kawan tentang apa… Read More »

Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

By | July 2, 2017

Wah-wah, biar betul? Tak sangka beli vivix bulan ni dapat cooler bag. Kepada peminat vivix shaklee di luar sana, anda boleh dapatkan cooler bag  vivix beserta sudunya yang cun melecun ni dengan setiap pembelian 2 botol vivix. Bila dah ada beg macam ni senang la nak bawa vivix bila travel balik kampung kan? Vivix kita tu… Read More »

7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee

By | May 23, 2017

Ada apa dengan vivix shaklee ni, sehingga ramai orang menyebut-nyebut namanya? Saya bila sebut pasal vivix, saya dah terbayang produknya yang eksklusif tu. Bukan sahaja eksklusif, tapi keberkesanan vivix itu sendiri yang telah membantu ramai orang yang memerlukannya 1. Apa itu vivix? Vivix ialah minuman campuran botani terdiri dari Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) , Anggur Muscadine,… Read More »

Rahsia Beli Suplemen Shaklee dengan Harga Murah

By | May 16, 2017

Assalamualaikum dan Hai kepada semua pembaca blog ummikusuper. Saya doakan pembaca semua sihat, ceria dan bahagia bersama keluarga dan orang tersayang. Alhamdulillah, sejak blog ini wujud, rasa bersemangat pula ingin berkongsi cerita di sini. Baru-baru ini saya mendapat banyak mesej dari whats app dan PM di facebook dari prospek yang berminat nak guna dan merasai… Read More »

8 Fakta Popular Mengenai ESP Shaklee

By | May 5, 2017

Apa yang menariknya ESP (Energyzing Soy Protein) Shaklee ni sampaikan ia menjadi produk kegilaan ramai orang di Malaysia sekarang ni? sampaikan stok ESP di warehouse Shaklee Malaysia sold out tak sampai 24jam bila ordernya dibuka secara online di kalangan pengedar ESP adalah bestseller dalam banyak-banyak produk shaklee. Bagi anda yang yang mementingkan soal kesihatan dan kecantikan,… Read More »

Bestnya Promosi Mei 2017 dari Shaklee

By | May 3, 2017

Bestnya promosi shaklee untuk bulan ni. Setiap bulan ada je surprise yang shaklee tawarkan untuk semua ahli sedia ada dan bakal ahli yang baru yang nak mendaftar sebagai ahli shaklee.  Apa tawaran menarik yang shaklee tawarkan tu? Jom kita tengok 🙂 Tawaran menarik untuk ahli Baru Set Lunch box Rubbermaid ni hanya untuk bakal ahli baru… Read More »