Category Archives: Produk Shaklee

Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

By | July 2, 2017

Wah-wah, biar betul? Tak sangka beli vivix bulan ni dapat cooler bag. Kepada peminat vivix shaklee di luar sana, anda boleh dapatkan cooler bag  vivix beserta sudunya yang cun melecun ni dengan setiap pembelian 2 botol vivix. Bila dah ada beg macam ni senang la nak bawa vivix bila travel balik kampung kan? Vivix kita tu… Read More »

7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee

By | May 23, 2017

Ada apa dengan vivix shaklee ni, sehingga ramai orang menyebut-nyebut namanya? Saya bila sebut pasal vivix, saya dah terbayang produknya yang eksklusif tu. Bukan sahaja eksklusif, tapi keberkesanan vivix itu sendiri yang telah membantu ramai orang yang memerlukannya 1. Apa itu vivix? Vivix ialah minuman campuran botani terdiri dari Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) , Anggur Muscadine,… Read More »

Rahsia Beli Suplemen Shaklee dengan Harga Murah

By | May 16, 2017

Assalamualaikum dan Hai kepada semua pembaca blog ummikusuper. Saya doakan pembaca semua sihat, ceria dan bahagia bersama keluarga dan orang tersayang. Alhamdulillah, sejak blog ini wujud, rasa bersemangat pula ingin berkongsi cerita di sini. Baru-baru ini saya mendapat banyak mesej dari whats app dan PM di facebook dari prospek yang berminat nak guna dan merasai… Read More »

8 Fakta Popular Mengenai ESP Shaklee

By | May 5, 2017

Apa yang menariknya ESP (Energyzing Soy Protein) Shaklee ni sampaikan ia menjadi produk kegilaan ramai orang di Malaysia sekarang ni? sampaikan stok ESP di warehouse Shaklee Malaysia sold out tak sampai 24jam bila ordernya dibuka secara online di kalangan pengedar ESP adalah bestseller dalam banyak-banyak produk shaklee. Bagi anda yang yang mementingkan soal kesihatan dan kecantikan,… Read More »

Bestnya Promosi Mei 2017 dari Shaklee

By | May 3, 2017

Bestnya promosi shaklee untuk bulan ni. Setiap bulan ada je surprise yang shaklee tawarkan untuk semua ahli sedia ada dan bakal ahli yang baru yang nak mendaftar sebagai ahli shaklee.  Apa tawaran menarik yang shaklee tawarkan tu? Jom kita tengok 🙂 Tawaran menarik untuk ahli Baru Set Lunch box Rubbermaid ni hanya untuk bakal ahli baru… Read More »

Mahalnya Vivix! Berkesan ke?

By | January 14, 2017

Salam dik, boleh tahu berapa harga vivix sebotol? PM seorang bakal customer ke inbox FB saya. Bila dapat tahu harga, memang mula-mula rasa terkedu, senyap..sepi. Nak fikir dulu, berkesan ke. berbaloi ke beli. Sayang nya ngan duit. . Itulah vivix, ia mahal tapi ramai yang mencari. Cari sebab keberkesanannya terbukti. Ramai yang dah merasainya dan… Read More »