Category Archives: Program Detox

Rahsia Kurus Cara Detox

By | April 9, 2019

Sebelum ni, bila orang sembang pasal detox, saya pun jarang nak ambil kisah. Sebab saya rasa dah cukup sihat. Mana taknya, selagi belum berada di atas katil hospital nak kisah apa kan? Mari kita sama-sama ambil tahu apa tu detox sebenarnya. Apakah itu Detox ? Detox ialah suatu proses pembuangan toksin daripada badan melalui organ… Read More »

Coach the Coaches 1.0

By | February 27, 2019

Alhamdulillah selesai program Coach The Coaches #JomDetox anjuran GLC Family. Detox.Educate.Transform adalah tagline kami. Jadi coach detoks ni bukan saja untuk bantu orang sihat, tapi ada ilmu yang kami kena gali. Ia penting untuk pastikan kami menjadi coach yang berkaliber dan bagi kesan yang proven pada team detoks kami. Kak Fa sendiri ada impian besar untuk pastikan… Read More »