Category Archives: Vivix

Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

By | July 2, 2017

Wah-wah, biar betul? Tak sangka beli vivix bulan ni dapat cooler bag. Kepada peminat vivix shaklee di luar sana, anda boleh dapatkan cooler bag  vivix beserta sudunya yang cun melecun ni dengan setiap pembelian 2 botol vivix. Bila dah ada beg macam ni senang la nak bawa vivix bila travel balik kampung kan? Vivix kita tu… Read More »