Harga Baru Shaklee Selepas SST

By | September 16, 2018

Mulai 1 September 2018, kerajaan baru Malaysia telah menguatkuasakan penetapan harga baru dengan tambahan cukai SST. SST atau nama lainnya Sales Service Tax ialah Cukai Jualan dan Cukai Perkhidmatan yang digunakan sekarang adalah cukai satu aras yang mana cukai ini hanya dikenakan kepada pengilang sahaja dan tidak boleh dituntut. Cukai ini  dianggap sebagai kos kepada perniagaan.

Bagaimana pula dengan produk Shaklee? Adakah harga suplemen shaklee turut sama naik harga? Jangan risau ye, harga barang shaklee tak naik dan tiada caj dikenakan. Shaklee Malaysia pun dah umumkan yang harga produk kekal macam biasa sehingga Disember 2018.

Pengumuman dari Shaklee Malaysia tanpa SST

Pengumuman dari Shaklee Malaysia tanpa SST

Lepas ni boleh lah shopping produk Shaklee macam biasa. Tapi kan, jika nak diskaun lebih lagi; Kak Fa galakkan sangat korang mendaftar sebagai ahli shaklee. Ada banyak kelebihan bila mendaftar ahli shaklee ni, walaupun korang mendaftar untuk beli makan sendiri (baca lanjut kelebihannya di SINI). Bila dah jadi ahli, nak beli pun mudah. Pihak Shaklee Malaysia boleh pos ke rumah. Tak perlu bersusah payah nak start enjin kereta untuk pergi beli. Bestkan?

Nak lagi best, Kak Fa boleh tolong daftarkan korang jadi ahli. Kak Fa boleh bimbing cara beli dan cara makan vitamin skali. Kami ada kumpulan sokongan khas untuk semua ahli yang mendaftar. Jika mendaftar sendiri tanpa bimbingan tak best pulak nanti sebab tak tahu guna. Betul tak?

Baca :  Bestnya Program Shaklee Academy!

Jom, Kak Fa batu korang untuk mendaftar sebagai ahli shaklee. klik ikon DAFTAR SEKARANG di bawah, cari tab ‘JOIN NOW ‘ dan isi maklumat yang diperlukan dan akhir sekali tekan join now setelah selesai isi.

Dah selesai isi? Nanti Kak Fa follow up semula untuk pengesahan bayaran yuran daftar ahli shaklee RM 65 ya. Terima kasih kerana memilih jenama shaklee sebagai jenama pilihan suplemen harian. Kak Fa tak sabar dah nak kongsikan pengalaman menggunakan shaklee sejak 2011. Jangan malu untuk bertanya. Kak Fa sedia kongsikan kebaikan dan pengalaman sepanjang penggunaan suplemen shaklee ini.

Kawasan COD: Bangi – Kajang – UKM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge