Promosi Shaklee Mac 2019 Istimewa buat Wanita

By | March 4, 2019

Hadirmu wanita mengimbangi pelbagai peranan yang ada dalam hidup kita. Sebagai anak perempuan, kakak, ibu, isteri, sahabat, rakan bisnes, pengantara, pengurus dan senarainya yang tidak berpenghujung menjadikan ramai wanita zaman sekarang sukar untuk menjaga keseimbangan kesihatan dalam hidupnya. Hargai dan sayangi wanita dalam hidup kita dengan memberikan mereka nutrisi terbaik agar mereka tampil hebat diluar dan dalam. Terdapat 3 cadangan nutrien terbaik yang perlu diambil oleh setiap wanita, iaitu:

1. Multivitamin dan Mineral Semulajadi dengan Zat Besi

Sama seperti banyaknya peranan mereka, wanita memerlukan banyak nutrien untuk hari yang memerlukan banyak tenaga. Carilah suplemen yang:

  • Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama, termasuk vitamin C, dan Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan, folik asid dan vitamin B untuk badan yang sihat.
  • Dilengkapi dengan zat besi kerana ia dapat menyokong penghasilan sel darah merah, memastikan otak, otot dan sistem imunisasi dapat berfungsi dengan sempurna.

2. Gamma Linolenic Acid (GLA)

Sejenis asid lemak omega-6, gamma linolenic acid (GLA) amat penting untuk wanita dalam:

  • Menghasilkan prostaglandin – bahan yang membantu mengawal-atur pelbagai proses tubuh.Mengekalkan keselesaan dan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan.
  • Mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit dari dalam ke luar

3. Pil Kalsium

Badan wanita membina tulang baru dengan cepat tetapi apabila makin berusia, lebih banyak kalsium dalam tulang hilang berbanding dengan yang dihasilkan. Carilah suplemen yang mengandungi kalsium, magnesium, boron, vitamin D, tembaga, zink dan manganese untuk:

  • Menyokong tulang yang lebih kuat kerana ia mungkin menjadi lebih rapuh apabila anda berumur.
  • Menggantikan simpanan kalsium yang dikeluarkan dari tulang semasa penyusuan.
  • Membina tulang dan gigi bayi yang kuat untuk ibu hamil dan menambah simpanan kalsium sepanjang kehamilan
Baca :  Minyak Ikan Terbaik untuk Jantung

Untuk memudahkan anda membuat pilihan yang sesuai, bulan ini shaklee menawarkan promosi set yang sinonim dengan wanita yang melibatkan vitamin Vitalea, Ostematrix dan GLA Complex.

Promosi Shaklee untuk bulan Mac 2019

Promosi Shaklee untuk bulan Mac 2019, istimewa buat wanita

Vitalea Iron – sangat sesuai untuk wanita hamil, berpantang, menyusu, wanita berkerjaya atau yang perlukan tenaga dan kesihatan optimum.

GLA Complex – untuk keseimbangan hormon wanita, melembapkan kulit dan menyerikan wajah.

Ostematrix – untuk menguatkan tulang & sendi, kurangkan masalah cramp ibu hamil, mengurangkan lenguh-lenguh pinggang dan sakit-sakit badan.

Setiap pembelian sebanyak 4 dan 5 botol akan dapat E-Voucher RM30. Ia boleh digunakan dalam pembelian seterusnya yang bernilai RM100. Anda nak KakFa bantu untuk dapatkan set ini? Boleh hubungi KakFa segera di:

Kawasan COD: Bandaraya KL- Bangi-UKM serta Poslaju Seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge