Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

By | August 16, 2018

Kak Fa nak tanya ni. Korang pernah buat facial di mana-mana pusat spa? Apa rasa ye? Kak Fa saja je nak tau just in case ada yang masih mencari pusat spa yang sesuai untuk nak buat facial tu, Kak Fa syorkan sangat korang cuba la buat facial dengan team spa TWB. Apa yang hebat sangat dengan mereka ni ye? Ok, ini yang kak Fa nak cerita dalam posting kali ini. Rahsianya:

1) Produk yang digunakan adalah produk Youth Shaklee

Seperti yang kak Fa cerita dalam posting sebelum ni, produk Youth Shaklee ni tengah viral sekarang. Sebut je Youth, ramai yang dah tahu kelebihannya. Inilah kekuatan yang ada dalam mobile spa TWB. Dah la guna produk yang bagus, nak buat facial pun dah tak risau kulit rosak ke apa kan?

Produk Youth Shaklee

Rata-rata mereka yang dah pun buat facial dengan team spa TWB ni beri komen yang memuaskan. Artis pun dah mula kenal dengan team mobile spa TWB ni tau. Boleh tonton video komen artis dan pelakon drama Sayangku Kapten Mukhriz ni.

Tak kurang juga ramai yang sangat berpuas hati lepas buat facial, jelas sangat nampak perbezaan wajah mereka antara sebelum dan selepas tu. Kak Fa tengok pun dah boleh rasa powerlah produk Youth ni. Tak percaya? boleh lihat testimoni pelanggan mereka di bawah:

Facial_Spa_TWB

Facial_Spa_TWB

Facial_Spa_TWB

Facial_Spa_TWB

2) Ia Spa Bergerak Tanpa Kedai

Baca :  TWB The Glamorous Mobile Spa

Buat semua wanita diluar sana yang nak sangat ber spa tapi tak ada masa, sibuk dan tak sempat nak ke pusat spa. Hubungi sahaja team mobile spa TWB ni. Mereka mempunyai rangkaian beautician serata negeri dalam Malaysia dan tak kurang juga di beberapa buah negara. Best kan spa macam ni? Bukan sahaja mudah, malah mesra muslimah. Ia mengutamakan keselesaan pelanggan untuk ber spa. Tak kiralah sama ada dirumah atau di mana saja pun boleh, on the go je.

Tepi pantai pun boleh! kredit foto dari beautician Sabariah Sharif

Ok itu saja yang Kak Fa nak kongsikan dalam posting kali ni. InsyaAllah jumpa lagi di lain posting ya!

Hubungi KakFa untuk: 
Nasihat percuma sepanjang penggunaan
harga mampu milik
Peluang berbisnes dari rumah dengan SHAKLEE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge