Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan

By | March 15, 2019

Assalamualaikum semua.

Terima kasih sebab tak jemu-jemu singgah baca blog kak Fa. Kali ni nak share dengan korang pasal satu bisnes yang boleh buat duit segera. Bab duit ni siapa tak nak kan. Jangan salah faham ok, memang duit ni penting lah juga kan? tak ada duit pening kepala dibuatnya. Zaman sekarang komitmen dah banyak walaupun bujang dan belum berkeluarga.

Ok, bisnes apa yang Kak Fa nak share tu? Tak lain tak bukan pasal bisnes mobile spa ni lah. Mobile spa dapat bantu ramai wanita jana pendapatan. Bisnes ni ada potensi besar dan masa depan yang cerah terutamanya kepada wanita yang mempunyai minat, rajin dan mahu memajukan diri tanpa bergantung kepada pendapatan suami semata-mata.

Kalau korang perasan, bisnes mobile spa ni memang tengah trending sekarang. Sebut je bab nak facial kat spa, ramai wanita nak sangat buat facial. Tapi masa tak ada. Sibuk kerja, sibuk dengan urusan rumahtangga. Jadi, dengan rawatan kecantikan dan perkhidmatan spa dari rumah ke rumah macam mobile spa ni banyak memudahkan lagi pelanggan khususnya ibu-ibu yang mempunyai anak kecil kerana tidak perlu bersusah payah bersiap ke spa.

Jadi kat mana nak mula bisnes mobile spa korang sendiri ni? Kalau google memang berlambak kursus-kursus spa ni tinggal lagi nak pilih je kan. Tapi dalam posting kali ni kak Fa nak cerita bab kursus Mobile Spa di bawah TWB je. Eh TWB? apa tu? Meh baca sini dulu.

Baca :  Part Time Job dengan Mobile Spa

Untuk tahun ini, TWB masih mengekalkan 5 keistimewaan kursus mobile spa nya berbanding jenama lain diluar sana, iaitu:

1) Menggunakan produk bertaraf antarabangsa jenama shaklee

Ya, semua perawatan spa TWB menggunakan produk shaklee 100% dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki. Produk yang ada kajian, dijamin selamat dan berkesan. Sesuai untuk semua jenis kulit.

2) Permintaan pelanggan sentiasa ada

Produk yang premium dan berkesan, orang sentiasa cari. Itulah shaklee. Rata-rata pelanggan yang menerima servis spa TWB sangat berpuas hati dan mahu mengulangi perawatan disamping turut membeli vitamin untuk mengatasi masalah kesihatan mereka

3) Ada 6 lagi tambahan penjuru income

Katakan korang tak sempat nak buat servis spa,  kita masih ada lagi penjuru income yang lain. Nak tahu apa 6 penjuru income tu? kena lah join TWB dulu, ok?

4) Berpeluang untuk pergi bercuti ke luar negara secara PERCUMA

Untuk tahun 2019/2020 Shaklee Malaysia menawarkan peluang percutian percuma ke Korea dan Switzerland. Semua ahli TWB mempunyai peluang yang sama, tinggal nak usaha sahaja lagi. Siapa yang tak nak pergi keluar negara kan? Percuma pulak tu!

Cantikkan Switzerland?

Cantikkan Switzerland?

5) Bimbingan berterusan dari ALUMNI TWB

Ok, yang ni kelebihan yang paling besar yang ada dalam TWB. Bimbingan berterusan dari mentor dan trainer selepas tamat kursus di bawah ALUMNI TWB. Dalam bisnes kita tak boleh sendirian. Perlu ada circle dan pasukan positif yang saling menguatkan antara satu sama lain. Semua ahli alumni TWB nak tengok kita berjaya. Kak Fa boleh jamin, tiada bisnes yang menyeronokkan seperti TWB ini

Alumni TWB

Alumni TWB

Anda dah tak sabar nak mulakan bisnes Mobile SPA TWB dan teruja untuk jana instant cash? Boleh hubungi KakFa segera. Bulan Mac ini kita 4 siri online preview percuma iaitu pada 7, 14, 21 dan 28 Mac secara online. Ya, secara online sahaja dan sekali lagi ia percuma je!

Jom join Kursus Spa TWB

Jom join Kursus Spa TWB

Hanya tekan butang daftar sekarang dibawah dan berikan details NAMA, ALAMAT, NO HP serta ALAMAT EMAIL. itu saja!

Baca :  TWB The Glamorous Mobile Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge