Siapa Nak Blue Shimmer Beg Youth ni secara Percuma?

By | July 6, 2018

Ini berita baik buat semua pembaca blog Kak Fa yang belum ada set penjagaan kulit wajah Youth. Bulan ni ada special gift untuk awak yang nak beli set penjagaan wajah Youth Complex. Kak Fa pun berkenan juga dengan Beg Youth ni tapi Kak Fa tak jual beg sahaja, kena beli set Youth dengan Kak Fa baru dapat beg ni, hehe.

Boleh beli mana-mana set lengkap tak kira awak beli set yang mana sama ada RENEW AND MAINTAIN SET atau INTENSIVE TREATMENT, bolehlah dapat PERCUMA beg yang cantik ini!

Nampak eksklusif sangat kan beg ini? Bila pakai Youth, kulit pun boleh jadi shining glitter glitter sama macam beg ini juga (gurau)

Promosi Youth Julai 2018

Promosi Youth Julai 2018

Nanti dulu, ada lagi. Bila beli Youth ni, awak semua bukan sahaja dapat beg tapi dapat sekali FREE MEMBERSHIP (percuma keahlian shaklee bernilai RM65). Jadinya secara automatik juga awak dapat beli set Youth ini dengan harga ahli tau, suka tak?. Bukan sahaja dapat beg, dapat percuma keahlian shaklee dan yang paling penting dapat kulit yang cantik lepas guna Youth!

Terus terang Kak Fa cakap awak takkan menyesal punya beli Youth ni. Sebab apa tau? sebab bagi awak yang mementingkan kualiti, ini untuk korang. Bagi yang pentingkan set penjagaan wajah yang semulajadi, tanpa bahan kimia berbahaya, ini untuk korang. Youth ni bukan sahaja telah diuji 100% secara klinikal malah 2/3 dari wanita yang dah pakai Youth telah dibuktikan secara klinikal kulit jadi 10 tahun lebih muda dari usia sebenar!.

Baca :  8 Manfaat ESP untuk Kesihatan yang Ramai Tak Tahu

Ia 100% berasaskan tumbuhan. Tiada lemak haiwan dan dijamin halal. Bukan sahaja halal, ia juga bersifat hipoalergenik. Sesuai sangat mereka yang ada masalah kulit sensitif, jangan risau awak boleh pakai Youth tambah pula ia tidak menyumbat pori (non comedogenic)

Kak Fa sedia bantu awak untuk buat pilihan yang mana set yang sesuai untuk awak yang baru nak cuba youth ini. Jadi, jangan segan-segan nak hubungi Kak Fa di:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge