Coach the Coaches 1.0

By | March 1, 2019

Alhamdulillah selesai program Coach The Coaches #JomDetox anjuran GLC Family. Detox.Educate.Transform adalah tagline kami. Jadi coach detoks ni bukan saja untuk bantu orang sihat, tapi ada ilmu yang kami kena gali. Ia penting untuk pastikan kami menjadi coach yang berkaliber dan bagi kesan yang proven pada team detoks kami. Kak Fa sendiri ada impian besar untuk pastikan… Read More »

8 Manfaat ESP untuk Kesihatan yang Ramai Tak Tahu

By | January 31, 2019

ESP atau nama lain nya Energyzing Soy Protein ialah serbuk protein dari kacang soya keluaran shaklee. Ia diperbuat dari sumber kacang soya terbaik yang non-GMO. Selain dari memberikan sumber tenaga segera agar kita nampak lebih bertenaga dan kelihatan lebih muda, ia juga mengandungi banyak manfaat untuk kesihatan, antaranya: 1) Menguatkan Rahim dan Mengelakkan Keguguran di… Read More »

Percuma Youth Radiance C & E Bulan Ini

By | December 8, 2018

Betul ke Orang Malaysia suka benda-benda percuma ni? Ada orang buat kajian cakap memang orang kita kebanyakannya suka sangat la benda-benda percuma ni. Bukan awak je, Kak Fa pun suka! Bulan ni ada offer best dari shaklee. Korang boleh dapatkan Youth Radiance C & E secara percuma dengan setiap pembelian Renew and Maintain Set Youth… Read More »

Tips Percuma Bagaimana Anda Boleh DIY Home Mobile Spa Dari Rumah Sambil Menambah Pendapatan

By | October 15, 2018

Kadang-kadang kita sangat stress dengan kerja seharian. Sangat penting sebenarnya untuk anda ambil masa sikit untuk manjakan diri anda. Spa antara yang tempat yang sangat sesuai untuk rileks sambil manjakan diri. Tapi bila tengok harga, mahal sangat. Nampak gayanya orang kaya aje lah yang mampu. Tapi jangan bimbang. Semua orang mampu buat home mobile spa… Read More »

Benarkah Suplemen Boleh Merosakkan Organ Hati?

By | September 24, 2018

Pemakanan tambahan atau suplemen berdasarkan definasi oleh FDA adalah produk yang dibuat untuk di ambil melalui mulut yang mengandungi zat makanan surih (dietary ingredient, micronutrient) dengan tujuan untuk menambah nilai nutrisi (nutritional value) kepada pemakanan asas. ‘Zat makanan’ didalam suplemen mungkin satu atau kombinasi lebih daripada satu bahan seperti vitamin, mineral, asid lemak, asid amino,… Read More »

Harga Baru Shaklee Selepas SST

By | September 17, 2018

Mulai 1 September 2018, kerajaan baru Malaysia telah menguatkuasakan penetapan harga baru dengan tambahan cukai SST. SST atau nama lainnya Sales Service Tax ialah Cukai Jualan dan Cukai Perkhidmatan yang digunakan sekarang adalah cukai satu aras yang mana cukai ini hanya dikenakan kepada pengilang sahaja dan tidak boleh dituntut. Cukai ini  dianggap sebagai kos kepada perniagaan. Bagaimana… Read More »

Ostematrix Pilihan Kalsium Terbaik

By | September 11, 2018

Berita baik buat semua peminat ostematrix, bulan ini ada promosi beli 3 botol dapat diskaun 5%. Ramai yang ternanti-nanti dengan promosi ni. Kena cepat-cepat rebut peluang dapatkannya sebelum promosi ini tamat pada 30 September 2018. Kepada anda yang masih tak tahu ada apa dengan pil kalsium shaklee ni, jom lah Kak Fa cerita lebih sikit… Read More »

Salam Aidil Adha 1439H

By | August 22, 2018

Salam AidilAdha kepada seluruh sahabat pembaca blog ummikusuper yang selalu ada di alam maya ini Sesungguhnya, Setiap kejayaan tu sentiasa disertai dengan DUGAAN, UJIAN, CABARAN dan PENGORBANAN