Call nowWhatsapp

JADILAH AHLI SHAKLEE HARI INI & NIKMATI DISKAUN 25%!

ESP atau nama lain nya Energyzing Soy Protein ialah serbuk protein dari kacang soya keluaran shaklee. Ia diperbuat dari sumber kacang soya terbaik yang non-GMO. Selain dari memberikan sumber tenaga segera agar kita nampak lebih bertenaga dan kelihatan lebih muda, ia juga mengandungi banyak manfaat untuk kesihatan, antaranya: 1) Menguatkan Rahim dan Mengelakkan Keguguran di kalangan Ibu Read more…

Betul ke Orang Malaysia suka benda-benda percuma ni? Ada orang buat kajian cakap memang orang kita kebanyakannya suka sangat la benda-benda percuma ni. Bukan awak je, Kak Fa pun suka! Bulan ni ada offer best dari shaklee. Korang boleh dapatkan Youth Radiance C & E secara percuma dengan setiap pembelian Renew and Maintain Set Youth bulan ni. Read more…

Kadang-kadang kita sangat stress dengan kerja seharian. Sangat penting sebenarnya untuk anda ambil masa sikit untuk manjakan diri anda. Spa antara yang tempat yang sangat sesuai untuk rileks sambil manjakan diri. Tapi bila tengok harga, mahal sangat. Nampak gayanya orang kaya aje lah yang mampu. Tapi jangan bimbang. Semua orang mampu buat home mobile spa sendiri kalau Read more…

Tiga tahun menghilang kini ia dah kembali dengan formulasi baru. Kalau dulu nama popularnya Zinc Complex kini dah bertukar ke nama baru pula, Zinc Plus. Apa yang best sangat dengan Zinc Plus yang baru ni ye?. Ke sama juga macam sebelum ni? Jemput baca sampai habis posting ni ok? Apa itu Zinc? Zinc adalah mineral surih yang dijumpai Read more…

Pemakanan tambahan atau suplemen berdasarkan definasi oleh FDA adalah produk yang dibuat untuk di ambil melalui mulut yang mengandungi zat makanan surih (dietary ingredient, micronutrient) dengan tujuan untuk menambah nilai nutrisi (nutritional value) kepada pemakanan asas. ‘Zat makanan’ didalam suplemen mungkin satu atau kombinasi lebih daripada satu bahan seperti vitamin, mineral, asid lemak, asid amino, serat, probiotik, Read more…

Mulai 1 September 2018, kerajaan baru Malaysia telah menguatkuasakan penetapan harga baru dengan tambahan cukai SST. SST atau nama lainnya Sales Service Tax ialah Cukai Jualan dan Cukai Perkhidmatan yang digunakan sekarang adalah cukai satu aras yang mana cukai ini hanya dikenakan kepada pengilang sahaja dan tidak boleh dituntut. Cukai ini  dianggap sebagai kos kepada perniagaan. Bagaimana pula dengan Read more…

Berita baik buat semua peminat ostematrix, bulan ini ada promosi beli 3 botol dapat diskaun 5%. Ramai yang ternanti-nanti dengan promosi ni. Kena cepat-cepat rebut peluang dapatkannya sebelum promosi ini tamat pada 30 September 2018. Kepada anda yang masih tak tahu ada apa dengan pil kalsium shaklee ni, jom lah Kak Fa cerita lebih sikit pasal ni Read more…

Dalam posting kali ni Kak Fa nak kenalkan satu projek baru yang istimewa buat semua pembaca blog Kak Fa, terutamanya golongan wanita. Kak Fa nak cerita pasal bisnes spa. Baca macam grand dan mahal je kan nak buka bisnes spa tu, tapi bisnes spa yang Kak Fa nak cerita kat sini, grand juga dan sangat eksklusif tau. Read more…

Salam AidilAdha kepada seluruh sahabat pembaca blog ummikusuper yang selalu ada di alam maya ini Sesungguhnya, Setiap kejayaan tu sentiasa disertai dengan DUGAAN, UJIAN, CABARAN dan PENGORBANAN    

Kak Fa nak tanya ni. Korang pernah buat facial di mana-mana pusat spa? Apa rasa ye? Kak Fa saja je nak tau just in case ada yang masih mencari pusat spa yang sesuai untuk nak buat facial tu, Kak Fa syorkan sangat korang cuba la buat facial dengan team spa TWB. Apa yang hebat sangat dengan mereka ni Read more…

KENALI SAYA

Selamat datang dan Terima Kasih kerana sudi singgah di blog Ummikusuper. Saya Wafa Founder kepada blog ini. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dari rumah, mempunyai 4 cahaya mata dan juga seorang Pengedar Shaklee Aktif sejak 2013

SAYA COACH DETOX ANDA

E-BOOK 44 RESEPI PANTANG MELAYU

KATEGORI ARTIKEL

Send this to a friend