Percuma Youth Radiance C & E Bulan Ini

By | December 8, 2018

Betul ke Orang Malaysia suka benda-benda percuma ni? Ada orang buat kajian cakap memang orang kita kebanyakannya suka sangat la benda-benda percuma ni. Bukan awak je, Kak Fa pun suka! Bulan ni ada offer best dari shaklee. Korang boleh dapatkan Youth Radiance C & E secara percuma dengan setiap pembelian Renew and Maintain Set Youth bulan ni.

Youth Radiance C & E

Youth Radiance C & E

Memang jimat banyak tau. Sebotol Youth Radiance C & E ni je pun dah berharga RM 412.50, tapi bulan ni dapat PERCUMA je. Syok sangat kan. Kapsul emas ini bukan biasa-biasa punya tau. Ia mengandungi 20% kepekatan Vitamin C tulen dan digabungkan bersama Vitamin E. Nutrien dalam kapsul ni, bantu untuk tegangkan, mencerah serta mengurangkan garisan halus dan kedutan pada kulit wajah kita. Ia juga memperbaiki tona kulit kita secara keseluruhan. Korang yang nak atasi masalah kulit berjeragat dan pigmentasi tu, elok sangat lah guna ni.

Cerita pasal kapsul ni, tahu tak kos nak hasilkan kapsul ni sangatlah mahal. Shaklee Corporation sampai hantar kapsul ni ke Paris untuk buat ujian ketahanan kapsul ni supaya kepekatan nutrien yang ada dalam kapsul ni tak berubah. Maklumlah Vitamin C & E ni kan kadar antioksidannya tinggi. Jadi penting sangat nak jaga kualiti bahan yang ada di dalamnya. Tak ada syarikat yang sanggup nak labur berjuta-juta hanya semata nak test kapsul je tapi di Shaklee, mereka sanggup! sebab nak bagi yang terbaik untuk penggunanya.

Baca :  YOUTH Skincare terbaru dari Shaklee

Ada orang tanya kapsul ni untuk makan ke? Ishh taklah! Ni bukan untuk makan ye. Walaupun rupa dia macam coklat Hersyes dan kapsul ni pun diperbuat dari 100% tumbuhan (vegan), tak bermakna ia dibuat untuk makan ye. Nasib lah ada yang tanya. kalau tak dah selamat telan agaknya ye. Hanya pusingkan hujung tip kapsul ni, keluarkan isinya. Sapu la nipis-nipis kat kulit wajah kita malam-malam sebelum tidur.

Ok, akhir sekali; macam mana nak dapatkan sebotol radiance c & e ni secara percuma ye? Senang je sebenarnya. Dapatkan set Renew and Maintain Set Youth ni, terus dah boleh dapat sebotol Radiance C & E ni.

Nak kak Fa bantu untuk dapatkan set Renew and Maintain Set Youth ni? Boleh hubungi kakFa segera:

InsyaAllah, konsultasi terbaik dari saya sepanjang penggunaan. Ok, sampai jumpa lagi ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge