Rahsia Awet Muda Ayu Raudah

By | January 8, 2017

Siapa tahu drama yang tengah hot di kaca tv sekarang, kat tv9? Hehe. Siapa pandai teka memang betul-betul peminat tegar drama melayu tak pun minat dengan artis tu kan

Actually saya tak la melayan sangat citer drama, tapi bila kita punya feveret artis yang kita suka tu berlakon for sure la nak tengok kan? kan? Citer drama yang saya maksudkan citer ni ha, Diari Cinta Kita lakonan ayu raudah. Macam lama jugak la ayu tak berlakon kan? Alang-alang dah kuar citer ayu berlakon ni kita pun termelekat la nak tengok juga sambil-sambil timbun dan lipat kain baju depan tv, (hehe alasan)

Bila tengok selebriti cantik macam ni nampak natural beauty je mesti nak sangat tahu kan apa rahsia kekal cantik menawan walapun anak dah nak masuk 3. Ayu pernah berkongsi rahsia kecantikan beliau semasa ditemuramah oleh harian metro. Antara tips yang dia amalkan ialah kurang makan nasi. Ayu sangat la berdisiplin bab jaga badan ni, sebab badannya cepat naik bila tak jaga makan. Ye la kan sekarang dah nak masuk 33 tahun mesti la nak maintain berat. Sebelum tidur ayu juga mengamalkan senaman tekan tubi sebanyak 50 kali. Wah, hebat tak?

Selain amalan pemakanan dan senaman berkala, ayu turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu Sirap Shaklee. Sirap shaklee yang dimaksudkan ialah Vivix. Jom tengok video di bawah, bagaimana vivix ini dapat memulihkan sel dari dalam dan membantu melambatkan penuaan.

Baca :  3 Tip Mudah Kembali Kurus Lepas Raya

 

Vivix ni dapat membantu mempertingkatkan kesihatan tubuh secara keseluruhan. Ia adalah minuman campuran botani yang mengandungi hasil campuran Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi dan “Purple Carrot” yang megandungi kandungan polifenol yang tinggi. Polifenol adalah sebatian tanaman yang mempunyai ramuan yang kaya dengan antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi baik untuk tubuh badan kita
Vivix mampu dan telah diuji keberkesanannya untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA dari peringkat mitokondria sekaligus mengembalikan keremajaan kepada tubuh dan anda akan terasa muda 20 tahun dari usia!
Tak hairan la ayu raudhah ni cun je kan?
Anda juga tak nak lepaskan peluang untuk menikmati vivix seperti Ayu Raudhah?

Jangan malu dan ragu untuk bertanya pada saya:

Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura. Pembelian melalui Kad Kredit juga turut disediakan untuk anda