Rahsia Beli Suplemen Shaklee dengan Harga Murah

By | May 16, 2017

Assalamualaikum dan Hai kepada semua pembaca blog ummikusuper. Saya doakan pembaca semua sihat, ceria dan bahagia bersama keluarga dan orang tersayang. Alhamdulillah, sejak blog ini wujud, rasa bersemangat pula ingin berkongsi cerita di sini.

Baru-baru ini saya mendapat banyak mesej dari whats app dan PM di facebook dari prospek yang berminat nak guna dan merasai sendiri kebaikan suplemen shaklee. Tapi bila dinyatakan harga, terus senyap dan sepi. Tak kurang juga ada yang kata harga shaklee mahal. Ada pengedar lain yang jual murah.

Ada juga yang membeli dari website ‘LxxxxA’ untuk dapat harga yang lebih murah. Tapi timbul pula masalah tak tahu cara nak guna dan makan. Hmmmm, kan dah rugi kat situ. Usah buang masa untuk survey harga dari 1 pengedar ke pengedar shaklee. Ya, tak perlu buang masa. Sebab, ada cara yang lebih selamat dan mudah untuk mendapatkan suplemen shaklee dengan harga yang lebih murah iaitu dengan MENDAFTAR sebagai AHLI.

Ada banyak MANFAAT dan KELEBIHAN  yang bakal anda perolehi dengan MENDAFTAR sebagai ahli hanya untuk MAKAN SENDIRI. Rata-rata bila diajak untuk daftar ahli ramai yang takut nak join. Takut terikat katanya. Takut kena maintain point belian minimum bulanan. Jangan risau, tiada paksaan dalam shaklee ni. Sebenarnya, bila beli untuk makan sendiri anda dapat membeli pada harga ahli dengan diskuan sehing 25% tau dari harga biasa (harga runcit). Banyak kan?

Baca :  5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Menjadi Pilihan Saya

Selain dari beli untuk makan sendiri, anda juga boleh kongsi beli dengan ibu ayah, kawan-kawan dan saudara mara. Mana tau mereka berminat nak beli produk shaklee, boleh beli dengan ID shaklee anda. Beli banyak-banyak, kumpul order, anda layak dapat CASH BONUS antara 5%-21% dari jumlah belian bulanan. Best tak? walaupun anda beli makan sendiri, tetap dapat kumpul point dan dapat juga cashback.

Entah-entah cashback yang anda dapat tu boleh cover balik harga suplemen yang anda beli setiap bulan, dah dikira dapat makan vitamin free. Syok kan?

Jadi, macam mana nak daftar ahli shaklee ni? Sebenarnya ada 2 CARA untuk MENDAFTAR:

1) Yuran Pendaftaran hanya RM69 (Postage RM11 Semenanjung / RM22 Sabah dan Sarawak). Harga yuran ni hanya perlu dibayar SEKALI SEUMUR HIDUP sahaja (dan hanya perlu renew setiap tahun dengan harga RM 30). Ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual (yang terdapat dalam 3 pilhan bahasa Malay, English dan Mandarin)

ATAU

2) Buat pembelian sebarang produk shaklee dalam 1 RESIT minimum belian belian berjumlah RM700+ (termasuk GST) menyamai dengan jumlah 200 point UV (Unit Value), anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM69) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Cara ini anda mendapat penjimatan hampir RM100.

Anda pilih yang mana? Untuk mendaftar, anda boleh terus hubungi Wafa di 012-970 3994 ya, Wafa akan bantu daftarkan anda.

Baca :  7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee

Atau boleh sahaja menekan ikon ‘DAFTAR SEKARANG’ di bawah. Anda akan dibawa ke website utama Shaklee Malaysia. Pilih tab ‘Join Now’ dan lengkapkan butiran yang diminta. Senangkan? 

NOTA: Dengan setiap pembelian vitamin dari kami, anda layak mendapat 4 manfaat ini
– Jadual Makan Vitamin

– Konsultasi Percuma Berterusan
– Jemputan ke group Wahstapp dan Telegram exclusive
– Peluang menjana income dengan Shaklee di bawah Group UmmikuSuper

Related Post

2 thoughts on “Rahsia Beli Suplemen Shaklee dengan Harga Murah

  1. Pingback: 7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee - Ummiku Super

  2. Pingback: 5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Menjadi Pilihan Saya - Ummiku Super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge