Tag Archives: vivix shaklee

Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

By | July 2, 2017

Wah-wah, biar betul? Tak sangka beli vivix bulan ni dapat cooler bag. Kepada peminat vivix shaklee di luar sana, anda boleh dapatkan cooler bag  vivix beserta sudunya yang cun melecun ni dengan setiap pembelian 2 botol vivix. Bila dah ada beg macam ni senang la nak bawa vivix bila travel balik kampung kan? Vivix kita tu… Read More »

7 Soalan Popular Mengenai Vivix Shaklee

By | May 23, 2017

Ada apa dengan vivix shaklee ni, sehingga ramai orang menyebut-nyebut namanya? Saya bila sebut pasal vivix, saya dah terbayang produknya yang eksklusif tu. Bukan sahaja eksklusif, tapi keberkesanan vivix itu sendiri yang telah membantu ramai orang yang memerlukannya 1. Apa itu vivix? Vivix ialah minuman campuran botani terdiri dari Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) , Anggur Muscadine,… Read More »