Vivix Shaklee dah ada Cooler Beg

By | July 2, 2017

Wah-wah, biar betul? Tak sangka beli vivix bulan ni dapat cooler bag. Kepada peminat vivix shaklee di luar sana, anda boleh dapatkan cooler bag  vivix beserta sudunya yang cun melecun ni dengan setiap pembelian 2 botol vivix. Bila dah ada beg macam ni senang la nak bawa vivix bila travel balik kampung kan? Vivix kita tu akan sentiasa sejuk. Tak perlu risau dah takut Vivix rosak kalau panas. Nak bawak balik Vivix untuk mak ayah pun dah tak ada hal lah! Boleh letak 6-8 botol tau dalam dia 🙂

Beg ni didatangkan sekali dengan sudu. 1 set ni berharga RM60, tapi Shaklee beri korang dengan harga RM29.89 je dengan syarat beli 2 botol Vivix dalam 1 resit atau beli set-set dalam gambar dibawah.

Amacam, best tak?

Selain dari set vivix, tawaran belian dengan belian (PWP) ni juga dibuka untuk set kesihatan optimum bagi lelaki dan set kesihatan optimum bagi wanita. Bukan sahaja korang berpeluang untuk dapatkan cooler bag ni je tau, tapi dapat FREE Membership shaklee (bernilai RM 80). Jimatnya la haiiii..Tawaran ni terhad untuk bulan julai ni je tau (selagi stok masih ada)

Selain dari cooler bag yang cun, kita juga ada bekas air yang eksklusif Shaklee Reach the Stars. Dengan setiap belian vitality set dalam 1 resit, dah boleh beli tumbler ni dengan harga yang ciput je. 

Baca :  Minyak Ikan Terbaik untuk Jantung

Tunggu, ada lagi!

Pelapik Gelas Anti-Licin shaklee. Alahai, kenapa la cute sangat ni. Nampak macam simple (ala pelapik gelas je pun). Percayalah; bila kita guna benda yang kita suka, tambah pula ada benda sampingan macam ni, dia jadi automatik best tau!

Untuk anda yang berjaya kurus masa bulan puasa hari tu, jangan ter over makan pula bila dah raya ni. Nanti naik berkilo-kilo susah pula nak turun. Bagi anda yang ada plan untuk diet dengan kawal makan ditambah dengan suplemen, saya syorkan sangat-sangat korang ambil Detox Set ni. Bila nak kurus kena lah plan untuk ‘eat clean’ kan? Jadi dengan setiap belian set ni, korang beli sekali PWP Salad Container ni. Salad container ni boleh la kita buat menu eat clean diet kita tu untuk di bawa ke pejabat. Jadi waktu bekerja pun kita tak skip dari kawal makan, ye tak?

Jika anda rasa teruja nak dapatkan semua tawaran dari shaklee bulan ni, jom segera bertindak untuk hubungi wafa di:

Jangan malu nak tanya apa jua kemusykilan tentang produk shaklee ya. Wafa sedia nak bantu dan beritahu bagaimana shaklee boleh menambah baik tahap kesihatan anda seisi keluarga 🙂

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge