YOUTH Skincare terbaru dari Shaklee

By | December 22, 2017

Tak sabarnya nak rasai sendiri sentuhan skincare terbaru dari Shaklee; YOUTH yang bakal di bawa masuk ke Malaysia tahun depan. Tahu tak kenapa? YOUTH ni bukan produk biasa. Khabarnya ramuan yang ada didalamnya juga ada di dalam Vivix. Vivix yang kita biasa dengar tu pun dah power kesannya bila di minum, apatah lagi dalam bentuk set penjagaan kulit wajah pula kan?

Selain ramuan seperti Vivix, Youth juga mengandungi Apple Stem Cell. Ia disesuaikan dengan minat orang Asia yang mahukan kulit lebih cerah. Gabungan ramuan ini dengan kajian selama 8 tahun oleh saintis shaklee menambahkan lagi keberkesanan YOUTH ni.

Youth skincare set ini terdiri daripada:

1) cleanser
2) toner
3) serum
4) moisturizer dengan SPF 50
5) radiant vit c & e (kapsul)
6) night cream
7) BB cream

Harga satu set lengkap ni RM1200 lebih kurang. Ia lebih kurang sama harga dengan full set Nutriwhite dulu. Tapi Youth kualitinya lebih lagi!

Mari saya tunjukkan testimoni pelanggan yang telah menggunakan set ini.

Nampak sangat ketara kan perubahan mereka yang dah pun menggunakan YOUTH ni? Dah la 100% bebas bahan kimia. Memang tak sabar rasanya. InsyaAllah ia akan mula dijual pada pre-National Conference awal Februari 2018 tahun depan untuk bussiness leaders Shaklee dulu beli dan cuba. Khabarnya stok sangatlah terhad.

Baca :  10 Produk Best Seller Shaklee yang Ramai Tak Tahu

Anda pun nak jadi orang yang terawal menggunakan set YOUTH ni?. Anda boleh menghubungi saya di:

Kawasan COD: Bangi – Kajang – UKM

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge